Pinkster-arrangement Hotel – Restaurant ‘De Wijnberg’ (mei 2023)

Dinsdag 30 mei 2023
Sloten en Thuisreis
Om kwart over acht genieten we het ontbijt en een uurtje later checken we uit. Nou, we hoeven alleen de genoten drankjes af te rekenen, dat zit weer mee. Sowieso hebben we het in ‘De Wijnberg’ prima naar de zin gehad.
Trouwens, het is zwaar bewolkt en het miezert iets. Wat hebben wij – en de fietsers – een geluk gehad! Ok, op naar Sloten, daar had ik een stadswandeling gepland.
Maar onderweg daar naartoe begint het steeds harder te regenen. Dat wordt niets en ik programmeer de navigatie naar ‘huis’. Maar eerst doen we nog de nodige boodschappen, want we hebben niets in huis.
Aangekomen uitladen, uitpakken en opruimen. Ai, de mail (Ziggo) doet het niet! Ik was er al bang voor, ik had enige tijd geleden – tot tweemaal toe – een mail gekregen dat ik de poorten van het mailprogramma moet veranderen. Nou, daar ben je mooi klaar mee, het kostte mij wel de rest van de middag en de avond. Maar uiteindelijk werkte de boel weer.
In elk geval hebben wij een fantastisch weekend achter de rug. Iedereen, maar vooral het personeel van De Wijnberg: bedankt!