Over mij

Van harte welkom op mijn eigen MacLion Server.

Eerst zal ik mij even voorstellen, mijn naam is: hanshike.Dat is uiteraard een nickname.
Op deze site wil ik jullie mijn wandel-, fiets- en culturele avonturen laten meebeleven. Ik ga proberen op een zo overzichtelijk mogelijke manier verslag van deze activiteiten te doen.
Mijn motto is: To travel is to live! (Hans Christian Andersen).

Overigens, als je wilt meewandelen, dan kan dat. Word dan lid van ‘De Wandelpool’ (www.wandelpool.eu/index.php). Een keertje meewandelen om te ‘proeven’ kan natuurlijk altijd. Het kan niet al te moeilijk zijn om mijn emailadres te achterhalen.

Ten slotte, voorheen maakte ik voor mijn site gebruik van ‘web-log’ en voor het hosten van mijn foto’s van ‘MyPicGallery.com’. Helaas, medio 2011 stopte ‘MyPicGallery.com’ zonder opgaaf van redenen met het hosten van foto’s. Mijn foto’s werden dus niet meer geladen in mijn site! Ik heb ‘ImageShack’ en ‘Photobucket’ nog getest, maar beide bevielen me niet. Tot overmaat van ramp ging 23 augustus 2011 ‘web-log’ migreren van ‘TypePad’ naar ‘Wordpress’. Dat zou 2 (twee) dagen duren. Tot heden (!) is het ‘web-log’ niet gelukt de migratie met succes af te ronden. Persoonlijk geloof ik niet dat het nog goed komt en ik heb mijn site op ‘web-log’ verwijderd.
Wat te doen? Serverruimte huren was een optie, maar als de verhuurder er mee stopt, ben je alles kwijt!
Uiteindelijk heb ik dus een eigen server aangeschaft. Deze staat in het datacentrum in Rotterdam en hangt met ‘glas’ aan internet.

Veel lees- en kijkplezier!